O nama

O nama 2018-10-24T12:41:44+00:00

Upoznajte INDEL MARINE

Tvrtku Indel Marine d.o.o. osnovali smo 1986. kao tvrtku za servis, odnosno popravak elektroničke nautičke i industrijske opreme, i kao takvi egzistirali smo sve do 1994. Od tada smo započeli sa zastupanjem, prodajom i distribucijom proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača na području brodske elektronike te se naša djelatnost proširila na kooperaciju sa Europskim poslovnim partnerima. Postali smo generalni zastupnici za hrvatsko tržište i zemlje regije proizvođača: Fischer Panda, Victron, KVH, Philippi, Samlex, Uflex, Osmosea, Ampair i Seaview.

Kao uspješna obiteljska tvrtka znamo da su kvalitetan asortiman proizvoda kao i usluge sa osmjehom na licu ključni parametar koji je izgradio identitet koji INDEL MARINE posjeduje danas.Edukacijom djelatnika,širenjem prodajnog asortimana,uvođenjem noviteta i provođenjem poslovne politike zadovoljnog kupca dolazimo do stalnog povećanja broja korisnika naših proizvoda i usluga. Otvoreni smo i spremni na način suradnje koji odgovara kupcu u svim segmentima.Educirani stručnjaci s područja brodske elektronike i elektrike će vam u svim okolnostima naći optimalno riješenje s kojim ćete biti zadovoljani. Misao vodilja“Koliko ste poduzetni toliko ste uspješni. “/Johann Sebastian Bach/ najbolje definira način poslovanja INDEL MARINE-a.

Sa ponosom ističemo da su proizvođači koje zastupamo svjetski priznata imena, odabrana u strogom sustavu selekcije i da pokrivaju svaki segment opremanja kako manjih tako i velikih luksuznih plovila.

Ono što ističemo kao svoju komparativnu prednost nad ostalim ponuđačima opreme jest činjenica da je:

  • Svaki od brendova kojeg zastupamo najjači u svojoj branši i da je servisna mreža organizirana u cijelom svijetu. Bez obzira gdje se klijent nalazi servis je uvijek dostupan unutar 24 h.
  • Ne zapošljavamo veliki broj vlastitog kadra već posao servisa baziramo na suradnji sa vanjskim dilerima/servisima te tako imamo pouzdanu mrežu samostalnih partnera. Na taj način spremno odolijevamo nepovoljnim tržišnim kretanjima.
  • Vlastiti kadar je 100% visokoeducirani
  • Ulažemo kontinuirano u edukaciju ljudi kako na razini prodaje tako i na razini tehničkog osposobljavanja.
  • Osim usluge dobave montaže i servisa brodske elektroničke opreme, klijentu nudimo i tehnička rješenja po zahtjevu.