Osmosea

EVO linija

najrazvijeniji je model desalinizatora. Nova digitalna upravljačka ploča omogućava vrlo jednostavnu upotrebu sustava, cjelokupni nadzor sustava i mogućnost povezivanja s najmodernijim sustavima za praćenje i kontrolu plovila. Svi su modeli ugrađeni u kućište od nehrđajućeg čelika, za proizvodnju slatke vode  od 40 lt / h do 400 l / h. Dostupno i kao modularna verzija.

Više o liniji EVO

Osmosea CLASSIC

je desalinizaotor pouzdan i jednostavan za korištenje. Dizajniran je za mala i srednja plovila. Pravi je izbora za korisnike koji traže jednostavnu i ekonomičnu proizvodnju vode. Dostupni modeli od 35 l / h do 300 l / h u kompaktnoj i modularnoj izvedbi s odvojenim komponentama kako bi se najbolje iskoristio prostor.

Više o liniji CLASSIC

Osmosea MEGA

linija zadovoljava zahtjeve velikih jahti, gdje potražnja za slatkom vodom prelazi 14.000 litara dnevno. Uređaj se isporučuje u horizontalnom kućištu, opremljen je digitalnom kontrolnom jedinicom za potpuno automatski rad. Osmosea sustav MEGA dizajniran je za rad 24h i opremljen je materijalima visoke čvrstoće. Na zahtjev, postrojenje se može isporučiti u verziji Due (dva u jednom), kako bi imali dva neovisna sustava u jednom kućištu. Oni mogu raditi pojedinačno ili zajedno, ovisno o potrebnoj količini vode, a isto tako omogućuju sigurnost u dva sustava umjesto jednog.

Više o liniji MEGA
2018-06-08T16:18:45+00:00 Novosti|