UFLEX – COMPACT 13 WIFI i COMPACT 18 WIFI

//UFLEX – COMPACT 13 WIFI i COMPACT 18 WIFI

Dva nova modela u 2018. godini predstavljaju jednostavno i pouzdano rješenje za klimatizaciju malih i srednjih plovila. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala (od nehrđajućeg čelika i aluminija) i dizajnom poput naših invertorskih modela. Drugim riječima, to znači da korisnik vrlo jednostavno prilikom zamjene uređaja može prijeći sa standardne klimatizacijske jedinice na invertorsku i obrnuto. Zahvaljujući svojim karakteristikama ove klime mogu napajati mali generatori ili izravno DC-AC pretvarači – iz baterijskog sklopa. Rad sa R410A ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom, u skladu sa europskim propisima, zajedno sa malim rotacijskim kompresorom i višekorisnim izmjenjivačem, osigurava izvrsnu učinkovitost uz smanjenu potrošnju električne energije.

Jedinice su standardno opremljene sa opcijom obrnutog ciklusa (dakle, sa mogućnošću grijanja) pretvarajući uređaj u toplinsku pumpu, uzimajući toplinu iz morske vode.

Novitet u  2018. godini je novi kontrolni panel sa ugrađenim Wi-FI modulom. To omogućava uparivanje mobilnog telefona sa klimatizacijskim uređajem. Za vrijeme boravka na brodu, Vaš smartphone će izravno komunicirati s uređajem a kada se udaljite od broda, komunikacija će se nastaviti odvijati putem interneta. Za to je potrebna Wi-Fi mreža u marini ili ruter na Vašem plovilu. Aplikacija je besplatna i dostupna za IOS i Android.

2018-06-08T16:11:12+00:00 Novosti|